Hier zie je foto's van het portretten panorama (25 meter) en de bloemenzee (25 meter) van voorstelling ‘Op het Puin, en dan nu’.
Dit panorama is in maart 2021 geschilderd onder leiding van Mirthe Dokter. Twintig deelnemers leverden een schets waarop zij zichzelf én iemand die leefde ten tijde van de Tweede Wereld Oorlog portretteerden. Het schildersteam werkte het af gedurende een fulltime schilderweek in maart 2021. U ziet hier een menigte vol verhalen. Dit project is mogelijk gemaakt door Muziektheater de Plaats Arnhem. Het panorama was onderdeel van de scenografie van voorstelling 'Op het Puin', deze gaat in mei 2022 nogmaals in premiere, zie knop hieronder. 
Naast dit panorama van (zelf)portretten bevat het panorama een bloemenzee van 25 meter, geschilderd door enthousiaste schilders onder leiding van Mirthe. Al deze elementen samen vormen het decor van de voorstelling Op het puin, en dan nu.
Het panorama van in totaal 50 meter is te boeken voor tentoonstellingen. Tevens kan het participatieproject opnieuw doorstarten door nieuwe portretten aan het panorama toe te voegen, geschilderd door nieuwe mensen met nieuwe verhalen die linken aan W0II.


foto's: Anna Franssen en Gerard Burgers
Back to Top