“Even Niet is een prikkelarme theaterervaring die je laadt met rust. Een aanrader voor iedereen die druk is in z’n kop” – Kidsweek.nl 
cO-pRODUCTIE MET jeugdtheater kwatta nijmegen
Even niet is een ontprikkelclip van zo’n 20 minuten voor alle leeftijden. De eerste 8 minuten kijk en luister je naar Mirthe, die zichzelf tekent in een zelfportret. Samen gaan we naar binnen in haar hoofd, waar het soms een drukte van jewelste is. Daar zoeken we naar een rustige plek en wachten we tot de storm gaat liggen. Haar vriend Tim zoekt haar daar altijd weer op, als ze weer rustig is.
De tweede helft van de clip maken Tim en Mirthe samen muziek voor jou. Nu mag jij tekenen, een zelfportret, terwijl je muzikaal wordt begeleid. Een momentje om even helemaal aan jezelf te denken en de rest van de wereld te vergeten. Wat zie jij als je goed in de spiegel kijkt? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet mee te tekenen en gewoon van de muziek en de beelden te genieten!
Kijk mee in de video en teken jezelf! Of laat de boel maar gewoon de boel. Wij maken ondertussen muziek voor je.
doet de link het niet: kopieer https://www.podiumkids.nl/thuis/even-niet-6-van-kwatta/
CREDITS

Maker/zanger/tekenaar: Mirthe Dokter
Muzikant: Tim Hammer
Stem: Pepijn Waterschoot
Tekst: Helena Hoogenkamp
Muzikaal advies: Tonio Geugelin
Eindregie: Josee Hussaarts
Muziek- en filmopname: Martijn Ceulemans en Thijs Kempers
Audiomix: Martijn Ceulemans
Beeldmontage: Mirthe Dokter

ZELF AAN DE SLAG
Klik op de bovenstaande link om Even Niet te kunnen bekijken, of bekijk de voorstelling via Podiumkids Thuis of Cultuurticket.nl. Je gaat kijken naar een 20 minuten durende clip. Zoek een rustige plek op. Als dat kan, gebruik een koptelefoon. De eerste 5 minuten kun je gewoon het filmpje bekijken en hoor je een lied. Hierna krijg je 10 minuten de tijd om een zelfportret te tekenen. Zorg dat alles daarvoor van tevoren klaar is gezet. Wij maken muziek terwijl jij tekent.
Wil je dat je tekening onderdeel wordt van een groot kunstwerk? Stuur dan een kopie op naar Kwatta via marc@kwatta.info ! Wij maken van alle tekeningen die we krijgen een groot schilderij.
Wat heb je nodig:
Een leeg vel papier (A4 of A3)
Tekenmateriaal in tenminste 4 kleuren (bijvoorbeeld gekleurde stiften/potloden, gekleurde verf of dikke en dunne kwasten)
Een zwarte stift
Je laptop of telefoon om het filmpje op te bekijken
Voor het beste geluid: een koptelefoon op je oren, zodat alleen jij het hoort
Een rustige plek aan een tafel, waar je 20 minuten niet gestoord hoeft te worden
TEKENING VAN TWEE KINDEREN DIE DE CLIP BEKEKEN
TEKENING VAN TWEE KINDEREN DIE DE CLIP BEKEKEN
Back to Top